Portfoliofrionnet.nl

Personal Branding

KLANT
Arie Speksnijder
DATUM
19 mei 2023
TEAM
Francis Frionnet - Fotograaf
Monique Frionnet - Styling
DIENST
Natuurlijk licht, Personal Branding, Portret

Arie Speksnijder is een gepassioneerde auteur, trainer en coach die mensen helpt om hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Hij is de schrijver van het boek de Trainingsachtbaan, waarin hij zijn ervaringen en inzichten deelt over hoe je effectief kunt leren, trainen en coachen.

Arie is niet alleen een expert op zijn vakgebied, maar ook een levensgenieter die houdt van muziek, natuur en lekker eten. Hij nodigde ons uit om een kijkje te nemen in zijn huis, waar hij ons verraste met zijn pianospel, zijn moestuin en zijn zelfgebakken pizza. Zo kregen wij een waar kijkje in zijn keuken.

Arie liet ons zien dat hij zijn eigen bedrijf is, en dat hij altijd zichzelf blijft. Inmiddels heeft zijn website een rebranding ondergaan en zijn zijn foto's ook online te bekijken. Vergeet hem ook niet te volgen op LinkedIn waar onderstaande foto's regelmatig langskomen vergezeld van inspirerende verhalen. Website van Arie - Train De Trainer

Personal branding foto’s van Arie Speksnijder. Hij is trainer, coach en auteur van het boek de Trainingsachtbaan.Personal branding foto’s van Arie Speksnijder. Hij is trainer, coach en auteur van het boek de Trainingsachtbaan.Personal branding foto’s van Arie Speksnijder. Hij is trainer, coach en auteur van het boek de Trainingsachtbaan.Personal branding foto’s van Arie Speksnijder. Hij is trainer, coach en auteur van het boek de Trainingsachtbaan.Personal branding foto’s van Arie Speksnijder. Hij is trainer, coach en auteur van het boek de Trainingsachtbaan.Personal branding foto’s van Arie Speksnijder. Hij is trainer, coach en auteur van het boek de Trainingsachtbaan.Personal branding foto’s van Arie Speksnijder. Hij is trainer, coach en auteur van het boek de Trainingsachtbaan.Personal branding foto’s van Arie Speksnijder. Hij is trainer, coach en auteur van het boek de Trainingsachtbaan.Personal branding foto’s van Arie Speksnijder. Hij is trainer, coach en auteur van het boek de Trainingsachtbaan.Personal branding foto’s van Arie Speksnijder. Hij is trainer, coach en auteur van het boek de Trainingsachtbaan.Personal branding foto’s van Arie Speksnijder. Hij is trainer, coach en auteur van het boek de Trainingsachtbaan.Personal branding foto’s van Arie Speksnijder. Hij is trainer, coach en auteur van het boek de Trainingsachtbaan.Personal branding foto’s van Arie Speksnijder. Hij is trainer, coach en auteur van het boek de Trainingsachtbaan.Personal branding foto’s van Arie Speksnijder. Hij is trainer, coach en auteur van het boek de Trainingsachtbaan.Personal branding foto’s van Arie Speksnijder. Hij is trainer, coach en auteur van het boek de Trainingsachtbaan.