Portfoliofrionnet.nl

Personal Branding Fotoshoot

KLANT
Carina de Wilde
DATUM
25 juni 2021
TEAM
Francis Frionnet - Fotograaf
Monique Frionnet - Styling
DIENST
Natuurlijk licht, Personal Branding, Portret

Carina de Wilde is een veelzijdige coach die mensen helpt om hun potentieel te ontdekken en te benutten. Ze is een expert in het behandelen van PTSS, het bevorderen van werkfitheid, het geven van lifecoaching, loopbaancoaching, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Carina de Wilde deelt haar kennis en ervaring via haar bedrijfspagina op Facebook en haar LinkedIn-profiel, waar ze regelmatig posts plaatst over haar werk en visie. We maakten samen verschillende foto's die een beeld geven van haar en haar werk.

Personal Branding foto’s van Carina de Wilde of Carina met een cliënt die coaching ontvangt. De beelden stralen vertrouwen, energie en groei uit.Personal Branding foto’s van Carina de Wilde of Carina met een cliënt die coaching ontvangt. De beelden stralen vertrouwen, energie en groei uit.Personal Branding foto’s van Carina de Wilde of Carina met een cliënt die coaching ontvangt. De beelden stralen vertrouwen, energie en groei uit.Personal Branding foto’s van Carina de Wilde of Carina met een cliënt die coaching ontvangt. De beelden stralen vertrouwen, energie en groei uit.Personal Branding foto’s van Carina de Wilde of Carina met een cliënt die coaching ontvangt. De beelden stralen vertrouwen, energie en groei uit.Personal Branding foto’s van Carina de Wilde of Carina met een cliënt die coaching ontvangt. De beelden stralen vertrouwen, energie en groei uit.Personal Branding foto’s van Carina de Wilde of Carina met een cliënt die coaching ontvangt. De beelden stralen vertrouwen, energie en groei uit.Personal Branding foto’s van Carina de Wilde of Carina met een cliënt die coaching ontvangt. De beelden stralen vertrouwen, energie en groei uit.Personal Branding foto’s van Carina de Wilde of Carina met een cliënt die coaching ontvangt. De beelden stralen vertrouwen, energie en groei uit.Personal Branding foto’s van Carina de Wilde of Carina met een cliënt die coaching ontvangt. De beelden stralen vertrouwen, energie en groei uit.Personal Branding foto’s van Carina de Wilde of Carina met een cliënt die coaching ontvangt. De beelden stralen vertrouwen, energie en groei uit.Personal Branding foto’s van Carina de Wilde of Carina met een cliënt die coaching ontvangt. De beelden stralen vertrouwen, energie en groei uit.Personal Branding foto’s van Carina de Wilde of Carina met een cliënt die coaching ontvangt. De beelden stralen vertrouwen, energie en groei uit.Personal Branding foto’s van Carina de Wilde of Carina met een cliënt die coaching ontvangt. De beelden stralen vertrouwen, energie en groei uit.Personal Branding foto’s van Carina de Wilde of Carina met een cliënt die coaching ontvangt. De beelden stralen vertrouwen, energie en groei uit.Personal Branding foto’s van Carina de Wilde of Carina met een cliënt die coaching ontvangt. De beelden stralen vertrouwen, energie en groei uit.