Portfoliofrionnet.nl

Employer Branding

KLANT
gemeente Zaandam
DATUM
juni juli 2023
TEAM
Francis Frionnet - Fotograaf
Monique Frionnet - Styling
DIENST
Natuurlijk licht, Employer Branding, Portret

Voor de Gemeente Zaanstad mochten we op 27 juni en 4 juli 2023 weer mooie foto's maken. We werden hartelijk ontvangen door Lisa Bos die ons begeleidde tijdens de fotoshoot.

We hebben een kijkje genomen achter de schermen van de gemeente, zowel binnen als buiten. We hebben het archief bezocht, waar we de rijke geschiedenis van Zaanstad ontdekten. We hebben het Jongerenloket bezocht, waar we de enthousiaste medewerkers en jongeren ontmoetten. We hebben de diversiteit en de uitdagingen van het werken bij de gemeente vastgelegd. Onze speciale dank gaat naar Lisa Bos en en Ramoni Ianotti voor hun vertrouwen.

De foto's zijn bedoeld om potentiële medewerkers te laten zien hoe leuk en interessant het is om bij de Gemeente Zaanstad te werken. Wil je meer weten over de Gemeente Zaanstad als werkgever? Bezoek dan hun website of volg ze op social media.

Employer Branding beelden van diverse werknemers van de Gemeente Zaanstad.Employer Branding beelden van diverse werknemers van de Gemeente Zaanstad.Employer Branding beelden van diverse werknemers van de Gemeente Zaanstad.Employer Branding beelden van diverse werknemers van de Gemeente Zaanstad.Employer Branding beelden van diverse werknemers van de Gemeente Zaanstad.Employer Branding beelden van diverse werknemers van de Gemeente Zaanstad.Employer Branding beelden van diverse werknemers van de Gemeente Zaanstad.Employer Branding beelden van diverse werknemers van de Gemeente Zaanstad.Employer Branding beelden van diverse werknemers van de Gemeente Zaanstad.Employer Branding beelden van diverse werknemers van de Gemeente Zaanstad.Employer Branding beelden van diverse werknemers van de Gemeente Zaanstad.Employer Branding beelden van diverse werknemers van de Gemeente Zaanstad.Employer Branding beelden van diverse werknemers van de Gemeente Zaanstad.Employer Branding beelden van diverse werknemers van de Gemeente Zaanstad.Employer Branding beelden van diverse werknemers van de Gemeente Zaanstad.Employer Branding beelden van diverse werknemers van de Gemeente Zaanstad.Employer Branding beelden van diverse werknemers van de Gemeente Zaanstad.Employer Branding beelden van diverse werknemers van de Gemeente Zaanstad.Employer Branding beelden van diverse werknemers van de Gemeente Zaanstad.