Portfoliofrionnet.nl

Website Fotoshoot

KLANT
Lambert Mutsaers
DATUM
20 april 2021
TEAM
Francis Frionnet - Fotograaf
DIENST
Natuurlijk licht, Personal Branding, Portret

Lambert Mutsaers is een coach en stembevrijder die mensen begeleidt in een training gebaseerd op de Latifa. De Latifa is een oude en mystieke meditatie uit het Soefisme, die bestaat uit zeven thema's: Aanvaarden, Verlangen, Hopen, Vertrouwen, Loslaten, Liefde en Bereid zijn.

Ik heb samen met Lambert deze thema's in beeld gebracht. De foto's zijn bedoeld voor zijn nieuwsbrieven, website en posts. Ik heb ook een promotiefilmpje gemaakt met de foto's (zie hieronder). Lambert heeft zelf de muziek gecomponeerd die bij de beelden in het filmpje passen.

Brandingfoto’s van Lambert Mutsaers met verschillende beelden die passen bij een van de zeven thema’s van de Latifa.Brandingfoto’s van Lambert Mutsaers met verschillende beelden die passen bij een van de zeven thema’s van de Latifa.Brandingfoto’s van Lambert Mutsaers met verschillende beelden die passen bij een van de zeven thema’s van de Latifa.Brandingfoto’s van Lambert Mutsaers met verschillende beelden die passen bij een van de zeven thema’s van de Latifa.Brandingfoto’s van Lambert Mutsaers met verschillende beelden die passen bij een van de zeven thema’s van de Latifa.Brandingfoto’s van Lambert Mutsaers met verschillende beelden die passen bij een van de zeven thema’s van de Latifa.Brandingfoto’s van Lambert Mutsaers met verschillende beelden die passen bij een van de zeven thema’s van de Latifa.Brandingfoto’s van Lambert Mutsaers met verschillende beelden die passen bij een van de zeven thema’s van de Latifa.Brandingfoto’s van Lambert Mutsaers met verschillende beelden die passen bij een van de zeven thema’s van de Latifa.