Portfoliofrionnet.nl

Personal Branding

KLANT
Lisette Tiggelaven
DATUM
25 september 2023
TEAM
Francis Frionnet - Fotograaf
Monique Frionnet - Styling
DIENST
Natuurlijk licht, Personal Branding, Portret

Lisette Tiggelaven is een voetreflextherapeut met een passie voor het helpen van mensen. Ze heeft een uitgebreide rugzak vol met kennis en ervaring die ze inzet om haar cliënten precies te geven wat ze nodig hebben. Of het nu gaat om het verminderen van stress, het verbeteren van de gezondheid, of het oplossen van emotionele blokkades, Lisette weet raad.

Sinds kort mag Lisette zich ook NEI-therapeut noemen. NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie en is een methode om onbewuste patronen en overtuigingen op te sporen en te transformeren. Lisette gebruikt NEI om haar cliënten te helpen meer inzicht te krijgen in zichzelf en hun gedrag. Tijdens onze laatste fotoshoot hebben we de focus gelegd op deze bijzondere therapievorm.

Lisette werkt veelal vanuit een holistische visie, waarbij ze rekening houdt met alle aspecten van het welzijn van haar cliënten. Voeding (voor het lichaam en voor de mind) en beweging zijn ook belangrijke onderwerpen die Lisette bespreekt en adviseert. Ze gelooft dat een gezonde levensstijl de basis is voor een gelukkig leven. We hebben dan ook deze punten extra benadrukt tijdens het fotograferen.

Dit was niet onze eerste fotoshoot met Lisette en zeker niet onze laatste. Lisette is een inspirerende vrouw die graag haar verhalen en tips deelt. Ze zegt: “Door de prachtige foto's word ik gemotiveerd om mijn kennis en ervaring te verspreiden en anderen te helpen.”

Personal Branding foto’s die meer laten zien van Lisette Tiggelaven zelf en haar passie voor voetreflex en NEI therapie.Personal Branding foto’s die meer laten zien van Lisette Tiggelaven zelf en haar passie voor voetreflex en NEI therapie.Personal Branding foto’s die meer laten zien van Lisette Tiggelaven zelf en haar passie voor voetreflex en NEI therapie.Personal Branding foto’s die meer laten zien van Lisette Tiggelaven zelf en haar passie voor voetreflex en NEI therapie.Personal Branding foto’s die meer laten zien van Lisette Tiggelaven zelf en haar passie voor voetreflex en NEI therapie.Personal Branding foto’s die meer laten zien van Lisette Tiggelaven zelf en haar passie voor voetreflex en NEI therapie.Personal Branding foto’s die meer laten zien van Lisette Tiggelaven zelf en haar passie voor voetreflex en NEI therapie.Personal Branding foto’s die meer laten zien van Lisette Tiggelaven zelf en haar passie voor voetreflex en NEI therapie.Personal Branding foto’s die meer laten zien van Lisette Tiggelaven zelf en haar passie voor voetreflex en NEI therapie.Personal Branding foto’s die meer laten zien van Lisette Tiggelaven zelf en haar passie voor voetreflex en NEI therapie.Personal Branding foto’s die meer laten zien van Lisette Tiggelaven zelf en haar passie voor voetreflex en NEI therapie.Personal Branding foto’s die meer laten zien van Lisette Tiggelaven zelf en haar passie voor voetreflex en NEI therapie.Personal Branding foto’s die meer laten zien van Lisette Tiggelaven zelf en haar passie voor voetreflex en NEI therapie.Personal Branding foto’s die meer laten zien van Lisette Tiggelaven zelf en haar passie voor voetreflex en NEI therapie.Personal Branding foto’s die meer laten zien van Lisette Tiggelaven zelf en haar passie voor voetreflex en NEI therapie.