Portfoliofrionnet.nl

Promotie Fotoshoot

KLANT
Annemieke Speksnijder-Adema
DATUM
28 mei 2022
TEAM
Francis Frionnet - Fotograaf
Monique Frionnet - Styling
DIENST
Natuurlijk licht, Personal Branding, Portret

Logeerhuis Kristal is een liefdevolle opvang voor kinderen in een rustige en natuurlijke omgeving. Het logeerhuis biedt ouders en verzorgers de mogelijkheid om even op adem te komen, terwijl hun kind geniet van de omgeving. Het bedrijf heeft in september 2022 een website gelanceerd met foto's die zowel ouders als kinderen aanspreken.

Monique zorgde ervoor dat de kinderen zich op hun gemak voelden tijdens de fotoshoot. Samen met haar en eigenaresse Annemieke Speksnijder-Adema maakte ik in een ochtend alle opnamen voor haar website.

Verschillende branding foto’s die de sfeer in het logeerhuis weergeven, zodat ouders en kinderen een indruk krijgen van deze liefdevolle opvang in Bergambacht. Verschillende branding foto’s die de sfeer in het logeerhuis weergeven, zodat ouders en kinderen een indruk krijgen van deze liefdevolle opvang in Bergambacht. Verschillende branding foto’s die de sfeer in het logeerhuis weergeven, zodat ouders en kinderen een indruk krijgen van deze liefdevolle opvang in Bergambacht. Verschillende branding foto’s die de sfeer in het logeerhuis weergeven, zodat ouders en kinderen een indruk krijgen van deze liefdevolle opvang in Bergambacht. Verschillende branding foto’s die de sfeer in het logeerhuis weergeven, zodat ouders en kinderen een indruk krijgen van deze liefdevolle opvang in Bergambacht. Verschillende branding foto’s die de sfeer in het logeerhuis weergeven, zodat ouders en kinderen een indruk krijgen van deze liefdevolle opvang in Bergambacht. Verschillende branding foto’s die de sfeer in het logeerhuis weergeven, zodat ouders en kinderen een indruk krijgen van deze liefdevolle opvang in Bergambacht. Verschillende branding foto’s die de sfeer in het logeerhuis weergeven, zodat ouders en kinderen een indruk krijgen van deze liefdevolle opvang in Bergambacht. Verschillende branding foto’s die de sfeer in het logeerhuis weergeven, zodat ouders en kinderen een indruk krijgen van deze liefdevolle opvang in Bergambacht. Verschillende branding foto’s die de sfeer in het logeerhuis weergeven, zodat ouders en kinderen een indruk krijgen van deze liefdevolle opvang in Bergambacht. Verschillende branding foto’s die de sfeer in het logeerhuis weergeven, zodat ouders en kinderen een indruk krijgen van deze liefdevolle opvang in Bergambacht. Verschillende branding foto’s die de sfeer in het logeerhuis weergeven, zodat ouders en kinderen een indruk krijgen van deze liefdevolle opvang in Bergambacht.