Portfoliofrionnet.nl

Personal Branding

KLANT
Marcel Wigman
DATUM
25 augustus 2023
TEAM
Francis Frionnet - Fotograaf
Monique Frionnet - Styling
DIENST
Natuurlijk licht, Personal Branding, Portret

Marcel Wigman is een coach en houdingstherapeut die jou een pijnvrij en fijn leven wil geven. Hij helpt je om je patronen te zien en te veranderen, zodat je het leven kunt leiden dat je echt wilt. Hij werkt met een methode die Egoscue heet, een bewegingsleer die je lichaam in balans brengt en je houding verbetert. Daarnaast geeft hij je ook veel tips die hij leerde van niemand minder dan Tony Robbins, een van de bekendste life coaches ter wereld.

Marcel zegt: “Kom nu in actie als je echt een verandering wilt in je leven, als je die knoop wilt ontwarren. Start jouw reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Wacht niet langer, want het leven wacht op jou!”

Wij ontdekten Marcel tijdens een vooraankondiging van de UPW (Unleash the Power Within) van Tony Robbins. Na een aantal ontmoetingen gingen we eind 2023 samen naar Kreta om daar deel te nemen aan een online event van Tony Robbins: Date with Destiny. Dit was een onvergetelijke ervaring die ons veel inzichten en inspiratie gaf.

Personal Branding foto’s van coach en houdingstherapeut Marcel Wigman, gemaakt op Goudasfalt in Gouda.Personal Branding foto’s van coach en houdingstherapeut Marcel Wigman, gemaakt op Goudasfalt in Gouda.Personal Branding foto’s van coach en houdingstherapeut Marcel Wigman, gemaakt op Goudasfalt in Gouda.Personal Branding foto’s van coach en houdingstherapeut Marcel Wigman, gemaakt op Goudasfalt in Gouda.Personal Branding foto’s van coach en houdingstherapeut Marcel Wigman, gemaakt op Goudasfalt in Gouda.Personal Branding foto’s van coach en houdingstherapeut Marcel Wigman, gemaakt op Goudasfalt in Gouda.Personal Branding foto’s van coach en houdingstherapeut Marcel Wigman, gemaakt op Goudasfalt in Gouda.Personal Branding foto’s van coach en houdingstherapeut Marcel Wigman, gemaakt op Goudasfalt in Gouda.Personal Branding foto’s van coach en houdingstherapeut Marcel Wigman, gemaakt op Goudasfalt in Gouda.Personal Branding foto’s van coach en houdingstherapeut Marcel Wigman, gemaakt op Goudasfalt in Gouda.Personal Branding foto’s van coach en houdingstherapeut Marcel Wigman, gemaakt op Goudasfalt in Gouda.Personal Branding foto’s van coach en houdingstherapeut Marcel Wigman, gemaakt op Goudasfalt in Gouda.Personal Branding foto’s van coach en houdingstherapeut Marcel Wigman, gemaakt op Goudasfalt in Gouda.