Portfoliofrionnet.nl

Personal Branding - Marie José Gilsing

KLANT
Marie-Jose Gilsing
DATUM
26 oktober 2023
TEAM
Francis Frionnet - Fotograaf
DIENST
Natuurlijk licht, Personal Branding, Portret
Marie José Gilsing

Empathisch leider en advocaat

Marie José Gilsing is een empathisch leider en advocaat die gespecialiseerd is in familierecht en mediation. Ze heeft haar eigen advocatenkantoor, Orbis Advocatuur, waar ze haar cliënten helpt met juridische kwesties op een persoonlijke en betrokken manier. Ze heeft ook een passie voor coaching en geeft regelmatig gastcolleges aan rechtenstudenten.

De menselijke maat

Marie José heeft een boek geschreven over de menselijke maat in de advocatuur, getiteld De Menselijke Maat. Stap in de cirkel van empathisch leiderschap. In dit boek legt ze uit hoe belangrijk het is om als advocaat en als mens te werken vanuit het hart, met respect en compassie voor jezelf en voor anderen. Ze beschrijft ook haar eigen methode, de cirkel van empathisch leiderschap, die bestaat uit zeventien stappen om jezelf en je dienstverlening te verbeteren.

Marie José is een inspirerende vrouw die gelooft in de kracht van verbinding en authenticiteit. Ze zegt: “We moeten dus leren elkaar te vinden in wat ons verbindt. Het mens zijn, zorgt voor de menselijke maat. Het adagium is Ken u zelve, want elk inzicht in je leven begint met echt inzicht in jezelf.”

Ik voel me dankbaar dat ik beelden heb mogen maken voor Marie José. Sinds zij de foto's heeft gekregen post zij wekelijks inspirerende posts op LinkedIn. Een aanrader om met haar te linken!

Brandingfoto’s van Marie José Gilsing, een empathisch leider en advocaat.Brandingfoto’s van Marie José Gilsing, een empathisch leider en advocaat.Brandingfoto’s van Marie José Gilsing, een empathisch leider en advocaat.Brandingfoto’s van Marie José Gilsing, een empathisch leider en advocaat.Brandingfoto’s van Marie José Gilsing, een empathisch leider en advocaat.Brandingfoto’s van Marie José Gilsing, een empathisch leider en advocaat.Brandingfoto’s van Marie José Gilsing, een empathisch leider en advocaat.Brandingfoto’s van Marie José Gilsing, een empathisch leider en advocaat.Brandingfoto’s van Marie José Gilsing, een empathisch leider en advocaat.Brandingfoto’s van Marie José Gilsing, een empathisch leider en advocaat.Brandingfoto’s van Marie José Gilsing, een empathisch leider en advocaat.Brandingfoto’s van Marie José Gilsing, een empathisch leider en advocaat.