Portfoliofrionnet.nl

Promotie Fotoshoot

KLANT
Mensmotief
DATUM
21 januari 2021
TEAM
Francis Frionnet - Fotograaf
DIENST
Natuurlijk licht, Personal Branding, Portret

Mensmotief is een organisatie die bedrijven helpt om zich te onderscheiden met een unieke klantbeleving. Ze hebben aandacht voor mens en maatschappij en geloven dat dit de sleutel is tot succes. Mensmotief biedt advies op maat door specialisten en adviseurs uit hun eigen organisatie of hun community. Ze hebben expertise op het gebied van marketing, communicatie, strategie, innovatie, duurzaamheid en meer.

Sander Blankendaal en Robert Leerdam zijn de oprichters en drijvende krachten achter Mensmotief. Zij hebben een visie om bedrijven te helpen hun klanten beter te begrijpen en te bedienen. Zij geloven dat een goede klantbeleving leidt tot meer loyaliteit, tevredenheid en groei. Zij zijn gepassioneerd, betrokken en enthousiast over hun werk.

Voor deze opdracht mocht ik samen met Sander en Robert foto's maken op verschillende locaties in Gouda. Het doel was om hun zichtbaarheid te vergroten en de mensen achter Mensmotief te laten zien. Ik vond het erg inspirerend om met hen te werken en om hun verhaal te horen. Ik heb geprobeerd om dat over te brengen in mijn foto's.

Foto van Sander Blankendaal en/of Robert Leerdam die een aspect van de klantbeleving uitbeelden, zoals een gesprek, een brainstorm, een presentatie, een workshop, etcFoto van Sander Blankendaal en/of Robert Leerdam die een aspect van de klantbeleving uitbeelden, zoals een gesprek, een brainstorm, een presentatie, een workshop, etcFoto van Sander Blankendaal en/of Robert Leerdam die een aspect van de klantbeleving uitbeelden, zoals een gesprek, een brainstorm, een presentatie, een workshop, etcFoto van Sander Blankendaal en/of Robert Leerdam die een aspect van de klantbeleving uitbeelden, zoals een gesprek, een brainstorm, een presentatie, een workshop, etcFoto van Sander Blankendaal en/of Robert Leerdam die een aspect van de klantbeleving uitbeelden, zoals een gesprek, een brainstorm, een presentatie, een workshop, etcFoto van Sander Blankendaal en/of Robert Leerdam die een aspect van de klantbeleving uitbeelden, zoals een gesprek, een brainstorm, een presentatie, een workshop, etcFoto van Sander Blankendaal en/of Robert Leerdam die een aspect van de klantbeleving uitbeelden, zoals een gesprek, een brainstorm, een presentatie, een workshop, etcFoto van Sander Blankendaal en/of Robert Leerdam die een aspect van de klantbeleving uitbeelden, zoals een gesprek, een brainstorm, een presentatie, een workshop, etcFoto van Sander Blankendaal en/of Robert Leerdam die een aspect van de klantbeleving uitbeelden, zoals een gesprek, een brainstorm, een presentatie, een workshop, etcFoto van Sander Blankendaal en/of Robert Leerdam die een aspect van de klantbeleving uitbeelden, zoals een gesprek, een brainstorm, een presentatie, een workshop, etcFoto van Sander Blankendaal en/of Robert Leerdam die een aspect van de klantbeleving uitbeelden, zoals een gesprek, een brainstorm, een presentatie, een workshop, etcFoto van Sander Blankendaal en/of Robert Leerdam die een aspect van de klantbeleving uitbeelden, zoals een gesprek, een brainstorm, een presentatie, een workshop, etcFoto van Sander Blankendaal en/of Robert Leerdam die een aspect van de klantbeleving uitbeelden, zoals een gesprek, een brainstorm, een presentatie, een workshop, etcFoto van Sander Blankendaal en/of Robert Leerdam die een aspect van de klantbeleving uitbeelden, zoals een gesprek, een brainstorm, een presentatie, een workshop, etc