Portfoliofrionnet.nl

Personal Branding

KLANT
Tweekoppig
DATUM
26 september 2023
TEAM
Francis Frionnet - Fotograaf
Monique Frionnet - Styling
DIENST
Natuurlijk licht, Personal Branding, Portret

Tweekoppig is de creatieve studio van Takis en Floor, twee gepassioneerde makers die video's en websites ontwerpen en ontwikkelen. Zij helpen hun klanten hun authentieke verhaal te vinden en te vertellen. Ze doen dit op de meest doeltreffende manier, met interactieve video, tekst en prachtig vormgegeven online en offline content.

Takis Tap is een createeg, een maker in hart en nieren. Hij houdt van spannende vormgeving, verrassende videoconcepten en animaties. Hij doet het liefst alles zelf, van het filmen tot het monteren, van het bouwen van een website tot het animeren van gifjes.

Floor van Wakeren is een strateeg, een luisteraar en een vertaler. Ze wil graag begrijpen wat de klant doet en wil bereiken. Ze stelt veel vragen, luistert aandachtig en vertaalt de ambitie naar een praktisch marketingconcept. Ze helpt de klant met het bepalen van passende marketingactiviteiten en het vinden van rake woorden.

Het was een eer om met deze twee kanjers in hun toffe studio in Den Haag te werken en hun authentieke verhaal te vertellen.

Personal branding foto's van Takis en Floor, de eigenaren van Tweekoppig in Bink 36 in Den Haag.Personal branding foto's van Takis en Floor, de eigenaren van Tweekoppig in Bink 36 in Den Haag.Personal branding foto's van Takis en Floor, de eigenaren van Tweekoppig in Bink 36 in Den Haag.Personal branding foto's van Takis en Floor, de eigenaren van Tweekoppig in Bink 36 in Den Haag.Personal branding foto's van Takis en Floor, de eigenaren van Tweekoppig in Bink 36 in Den Haag.Personal branding foto's van Takis en Floor, de eigenaren van Tweekoppig in Bink 36 in Den Haag.Personal branding foto's van Takis en Floor, de eigenaren van Tweekoppig in Bink 36 in Den Haag.Personal branding foto's van Takis en Floor, de eigenaren van Tweekoppig in Bink 36 in Den Haag.Personal branding foto's van Takis en Floor, de eigenaren van Tweekoppig in Bink 36 in Den Haag.Personal branding foto's van Takis en Floor, de eigenaren van Tweekoppig in Bink 36 in Den Haag.Personal branding foto's van Takis en Floor, de eigenaren van Tweekoppig in Bink 36 in Den Haag.Personal branding foto's van Takis en Floor, de eigenaren van Tweekoppig in Bink 36 in Den Haag.Personal branding foto's van Takis en Floor, de eigenaren van Tweekoppig in Bink 36 in Den Haag.Personal branding foto's van Takis en Floor, de eigenaren van Tweekoppig in Bink 36 in Den Haag.Personal branding foto's van Takis en Floor, de eigenaren van Tweekoppig in Bink 36 in Den Haag.Personal branding foto's van Takis en Floor, de eigenaren van Tweekoppig in Bink 36 in Den Haag.Personal branding foto's van Takis en Floor, de eigenaren van Tweekoppig in Bink 36 in Den Haag.Personal branding foto's van Takis en Floor, de eigenaren van Tweekoppig in Bink 36 in Den Haag.