Portfoliofrionnet.nl

Employer Branding

KLANT
Vierstroom Zorg Thuis
DATUM
30 september 2022
TEAM
Francis Frionnet - Fotograaf
Monique Frionnet - Styling
DIENST
Natuurlijk licht, Employer Branding, Portret

Vierstroom Zorg Thuis zoekt nieuwe medewerkers die het verschil willen maken in de zorg. In deze campagne maak je kennis met drie medewerkers uit Gouda die met passie en plezier hun werk doen. Ze laten zien dat hun werk meer inhoudt dan alleen het aantrekken van steunkousen.

De foto's tonen de tevredenheid en waardering van de cliënten die zij helpen. Dankzij de inzet van moderne technologie, zoals een robot en een apparaat om medicatie te verstrekken, hebben de medewerkers meer tijd voor het sociale aspect van hun werk.

Deze campagne is mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met HR en recruiter specialist Andy van Berkel-Van Oosten, die Vierstroom Zorg Thuis helpt om de juiste mensen te vinden voor de zorg.

Foto van een medewerker van Vierstroom Zorg Thuis die cliënten helpen met technologie, verzorging, maar vooral ook een luisterend oor.Foto van een medewerker van Vierstroom Zorg Thuis die cliënten helpen met technologie, verzorging, maar vooral ook een luisterend oor.Foto van een medewerker van Vierstroom Zorg Thuis die cliënten helpen met technologie, verzorging, maar vooral ook een luisterend oor.Foto van een medewerker van Vierstroom Zorg Thuis die cliënten helpen met technologie, verzorging, maar vooral ook een luisterend oor.Foto van een medewerker van Vierstroom Zorg Thuis die cliënten helpen met technologie, verzorging, maar vooral ook een luisterend oor.Foto van een medewerker van Vierstroom Zorg Thuis die cliënten helpen met technologie, verzorging, maar vooral ook een luisterend oor.Foto van een medewerker van Vierstroom Zorg Thuis die cliënten helpen met technologie, verzorging, maar vooral ook een luisterend oor.Foto van een medewerker van Vierstroom Zorg Thuis die cliënten helpen met technologie, verzorging, maar vooral ook een luisterend oor.Foto van een medewerker van Vierstroom Zorg Thuis die cliënten helpen met technologie, verzorging, maar vooral ook een luisterend oor.Foto van een medewerker van Vierstroom Zorg Thuis die cliënten helpen met technologie, verzorging, maar vooral ook een luisterend oor.Foto van een medewerker van Vierstroom Zorg Thuis die cliënten helpen met technologie, verzorging, maar vooral ook een luisterend oor.Foto van een medewerker van Vierstroom Zorg Thuis die cliënten helpen met technologie, verzorging, maar vooral ook een luisterend oor.