Portfoliofrionnet.nl

Employer Branding

KLANT
Vierstroom Zorg Thuis
DATUM
17 juni 2022
TEAM
Francis Frionnet - Fotograaf
Monique Frionnet - Styling
DIENST
Natuurlijk licht, Employer Branding, Portret

Vierstroom Zorg Thuis is op zoek naar nieuw personeel en heeft daarvoor een nieuwe campagne gelanceerd. In deze campagne wordt het team uit Woerden extra uitgelicht. Door deze mensen op een persoonlijke en natuurlijke manier in beeld te brengen, wil Vierstroom Zorg Thuis laten zien dat hun werk verder gaat dan alleen het aantrekken van steunkousen. Ook de mensen op kantoor leveren een waardevolle bijdrage aan het werk. De foto's laten zien dat de collega's onderling het fijn hebben en dat er tijd is om af en toe gezamenlijk dingen te doen, zoals samen lunchen of vergaderen.

Ik heb deze opdracht gedaan in samenwerking met Andy van Berkel-van Oosten. Zij is HR-specialist en Recruiter bij Vierstroom Zorg Thuis. Ik vond het erg leuk om met haar te werken en om de mensen van Vierstroom Zorg Thuis te leren kennen. Ik heb veel respect voor hun werk en hun passie. Mijn doel was om precies dat zo goed mogelijk vast te leggen in mijn foto's.

Foto van een medewerker of een groep medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die hun werk doen of samen plezier hebben, met een uitstraling van passie, betrokkenheid en gezelligheidFoto van een medewerker of een groep medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die hun werk doen of samen plezier hebben, met een uitstraling van passie, betrokkenheid en gezelligheidFoto van een medewerker of een groep medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die hun werk doen of samen plezier hebben, met een uitstraling van passie, betrokkenheid en gezelligheidFoto van een medewerker of een groep medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die hun werk doen of samen plezier hebben, met een uitstraling van passie, betrokkenheid en gezelligheidFoto van een medewerker of een groep medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die hun werk doen of samen plezier hebben, met een uitstraling van passie, betrokkenheid en gezelligheidFoto van een medewerker of een groep medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die hun werk doen of samen plezier hebben, met een uitstraling van passie, betrokkenheid en gezelligheidFoto van een medewerker of een groep medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die hun werk doen of samen plezier hebben, met een uitstraling van passie, betrokkenheid en gezelligheidFoto van een medewerker of een groep medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die hun werk doen of samen plezier hebben, met een uitstraling van passie, betrokkenheid en gezelligheidFoto van een medewerker of een groep medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die hun werk doen of samen plezier hebben, met een uitstraling van passie, betrokkenheid en gezelligheidFoto van een medewerker of een groep medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die hun werk doen of samen plezier hebben, met een uitstraling van passie, betrokkenheid en gezelligheidFoto van een medewerker of een groep medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die hun werk doen of samen plezier hebben, met een uitstraling van passie, betrokkenheid en gezelligheidFoto van een medewerker of een groep medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die hun werk doen of samen plezier hebben, met een uitstraling van passie, betrokkenheid en gezelligheidFoto van een medewerker of een groep medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die hun werk doen of samen plezier hebben, met een uitstraling van passie, betrokkenheid en gezelligheidFoto van een medewerker of een groep medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die hun werk doen of samen plezier hebben, met een uitstraling van passie, betrokkenheid en gezelligheidFoto van een medewerker of een groep medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die hun werk doen of samen plezier hebben, met een uitstraling van passie, betrokkenheid en gezelligheid