Portfoliofrionnet.nl

Employer Branding Fotografie

KLANT
Zorg Thuis
DATUM
15 juni 2023
TEAM
Francis Frionnet - Fotograaf
Monique Frionnet - Styling
DIENST
Natuurlijk licht, Employer Branding, Portret

Vierstroom Zorg Thuis zoekt nieuwe medewerkers die het verschil willen maken in de zorg. In hun campagne laten ze verschillende medewerkers aan het woord, die vertellen hoe zij kunnen helpen, waardoor mensen langer in hun eigen huis kunnen wonen.

De foto's van de regiomanager, preventie verpleegkundige, de casemanager dementie en de wijkverpleger zijn authentiek en inspirerend. Ze tonen hoe Vierstroom Zorg Thuis kan helpen om mensen zo lang mogelijk zelfstandig en gelukkig te blijven in hun eigen huis. Samen met de verhalen die Vierstroom Zorg Thuis deelt, probeert de Vierstroom Zorg Thuis om de juiste mensen te vinden voor de zorg.

Deze campagne is mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met HR en recruiter specialist Andy van Berkel-Van Oosten.

Employer Branding foto’s van medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die zorg verleent aan een cliënt in zijn eigen huis. Employer Branding foto’s van medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die zorg verleent aan een cliënt in zijn eigen huis. Employer Branding foto’s van medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die zorg verleent aan een cliënt in zijn eigen huis. Employer Branding foto’s van medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die zorg verleent aan een cliënt in zijn eigen huis. Employer Branding foto’s van medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die zorg verleent aan een cliënt in zijn eigen huis. Employer Branding foto’s van medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die zorg verleent aan een cliënt in zijn eigen huis. Employer Branding foto’s van medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die zorg verleent aan een cliënt in zijn eigen huis. Employer Branding foto’s van medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die zorg verleent aan een cliënt in zijn eigen huis. Employer Branding foto’s van medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die zorg verleent aan een cliënt in zijn eigen huis. Employer Branding foto’s van medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die zorg verleent aan een cliënt in zijn eigen huis. Employer Branding foto’s van medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die zorg verleent aan een cliënt in zijn eigen huis. Employer Branding foto’s van medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die zorg verleent aan een cliënt in zijn eigen huis. Employer Branding foto’s van medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die zorg verleent aan een cliënt in zijn eigen huis. Employer Branding foto’s van medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis die zorg verleent aan een cliënt in zijn eigen huis.