Portfoliofrionnet.nl

Promotie Fotoshoot

KLANT
Webburo Spring
DATUM
4 januari 2021
TEAM
Francis Frionnet - Fotograaf
Monique Frionnet - Styling
DIENST
Natuurlijk licht, Personal Branding, Portret

Webburo Spring is een bedrijf dat gespecialiseerd is in SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie. Webburo Spring helpt organisaties om online beter zichtbaar en succesvol te zijn, door gebruik te maken van de juiste zoekwoorden, technieken en strategieën.

De drijvende kracht achter Webburo Spring is René van Maanen, een ervaren SEO specialist met een passie voor zijn vak. René en zijn team werken met medewerkers die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. René vindt het geweldig om deze mensen een kans te geven, want ze zijn vaak enorm leergierig en super gemotiveerd.

Voor deze opdracht mocht ik samen met René en zijn team (toen nog een compagnon en 2 medewerkers) foto's maken op hun kantoor in Gouda. Het doel was om hun persoonlijkheid, professionaliteit en plezier te laten zien. Ik vond het erg leuk om met hen te werken en om hun verhaal te horen. Ik heb geprobeerd om dat over te brengen in mijn foto's.

Employee Branding voor het maken van persoonlijke posts door René van Maanen en voor bij content op de bedrijfspagina van Webburo Spring op LinkedIn.Employee Branding voor het maken van persoonlijke posts door René van Maanen en voor bij content op de bedrijfspagina van Webburo Spring op LinkedIn.Employee Branding voor het maken van persoonlijke posts door René van Maanen en voor bij content op de bedrijfspagina van Webburo Spring op LinkedIn.Employee Branding voor het maken van persoonlijke posts door René van Maanen en voor bij content op de bedrijfspagina van Webburo Spring op LinkedIn.Employee Branding voor het maken van persoonlijke posts door René van Maanen en voor bij content op de bedrijfspagina van Webburo Spring op LinkedIn.Employee Branding voor het maken van persoonlijke posts door René van Maanen en voor bij content op de bedrijfspagina van Webburo Spring op LinkedIn.Employee Branding voor het maken van persoonlijke posts door René van Maanen en voor bij content op de bedrijfspagina van Webburo Spring op LinkedIn.Employee Branding voor het maken van persoonlijke posts door René van Maanen en voor bij content op de bedrijfspagina van Webburo Spring op LinkedIn.Employee Branding voor het maken van persoonlijke posts door René van Maanen en voor bij content op de bedrijfspagina van Webburo Spring op LinkedIn.Employee Branding voor het maken van persoonlijke posts door René van Maanen en voor bij content op de bedrijfspagina van Webburo Spring op LinkedIn.Employee Branding voor het maken van persoonlijke posts door René van Maanen en voor bij content op de bedrijfspagina van Webburo Spring op LinkedIn.Employee Branding voor het maken van persoonlijke posts door René van Maanen en voor bij content op de bedrijfspagina van Webburo Spring op LinkedIn.