Portfoliofrionnet.nl

Employer Branding

KLANT
Gemeente Zaanstad
DATUM
9 december 2022
TEAM
Francis Frionnet - Fotograaf
Monique Frionnet - Styling
DIENST
Natuurlijk licht, Employer Branding, Portret

Samen met Sebastiaan van Hamond, video marketing partner van Mondha Media, maakte ik een fotoshoot en een video voor de gemeente Zaanstad. De beelden laten zien hoe divers en uitdagend het werk bij de gemeente is. Ze zijn bedoeld om potentiële medewerkers te enthousiasmeren om te solliciteren. We hebben gefotografeerd en gefilmd op verschillende plekken in en rond Zaandam die aansluiten bij de thema's van de gemeente.

Het was een plezier om samen te werken met Ramona Iannotti, de corporate recruiter van de gemeente Zaanstad. Zij was betrokken bij het hele proces en gaf ons veel vrijheid en vertrouwen.

Employer Branding voor de gemeente Zaanstad, op diverse locaties in of rond het gemeentehuis van Zaandam. Beelden die aansluiten bij de visie van de gemeente Zaanstad.Employer Branding voor de gemeente Zaanstad, op diverse locaties in of rond het gemeentehuis van Zaandam. Beelden die aansluiten bij de visie van de gemeente Zaanstad.Employer Branding voor de gemeente Zaanstad, op diverse locaties in of rond het gemeentehuis van Zaandam. Beelden die aansluiten bij de visie van de gemeente Zaanstad.Employer Branding voor de gemeente Zaanstad, op diverse locaties in of rond het gemeentehuis van Zaandam. Beelden die aansluiten bij de visie van de gemeente Zaanstad.Employer Branding voor de gemeente Zaanstad, op diverse locaties in of rond het gemeentehuis van Zaandam. Beelden die aansluiten bij de visie van de gemeente Zaanstad.Employer Branding voor de gemeente Zaanstad, op diverse locaties in of rond het gemeentehuis van Zaandam. Beelden die aansluiten bij de visie van de gemeente Zaanstad.Employer Branding voor de gemeente Zaanstad, op diverse locaties in of rond het gemeentehuis van Zaandam. Beelden die aansluiten bij de visie van de gemeente Zaanstad.Employer Branding voor de gemeente Zaanstad, op diverse locaties in of rond het gemeentehuis van Zaandam. Beelden die aansluiten bij de visie van de gemeente Zaanstad.Employer Branding voor de gemeente Zaanstad, op diverse locaties in of rond het gemeentehuis van Zaandam. Beelden die aansluiten bij de visie van de gemeente Zaanstad.Employer Branding voor de gemeente Zaanstad, op diverse locaties in of rond het gemeentehuis van Zaandam. Beelden die aansluiten bij de visie van de gemeente Zaanstad.Employer Branding voor de gemeente Zaanstad, op diverse locaties in of rond het gemeentehuis van Zaandam. Beelden die aansluiten bij de visie van de gemeente Zaanstad.Employer Branding voor de gemeente Zaanstad, op diverse locaties in of rond het gemeentehuis van Zaandam. Beelden die aansluiten bij de visie van de gemeente Zaanstad.